“The pictures exceeded our expecations”

“Vi vill verkligen tacka dig för ditt jobb, ditt engagemang och din professionalism som vår bröllopsfotograf.  Vi kände oss verkligen i trygga händer med dig! Bilderna som vi fått se hittills är fantastiska och överträffar vida våra förväntningar!"

“Thanks Emanuel, we would like to thanks you for your work, your dedication and professionalism as our wedding photographer. We felt we were in good hands! The pictures are fantastic and exceeded our expectations”

“Fantastic images”

“Tusen tack för alla fantastiska bilder! Vi är så nöjda och kommer både rekommendera dig och kontakta dig framöver för andra fotouppdrag!  “

“Thanks for the fantastic images! So fun seeing them now! Has been great living in our post wedding dream and looking at the pictures taken! You did a great job as our wedding photographer! We are very happy and will recommend you to all our friends for similar assignments”

“We look like filmstars”

” Andreas och jag har fått så mycket uppskattning för de superfina bilderna du tog på oss. Alla våra vänner, släkt/familj och arbetskollegor är grymt imponerade av ditt arbete. Du fick oss att se filmstjärnesnygga ut!

” Andreas and I have received so much positive feedback in regards of our wedding pictures. All our friends, family and colleagues is very impressed by your work. You made us look like film stars!”

“Fick oss att slappna av och resultatet blev fantastiskt”

“Vi är så glada för att vi valde Emanuel som fotograf på vår stora dag!

Det kändes rätt redan vid vår första kontakt, du är inte bara väldigt duktig på det han gör utan är dessutom väldigt trevlig att ha och göra med. Trots att vi var två väldigt oerfarna och stela fotomodeller så lyckades han få oss att slappna av och resultatet blev helt fantastiskt. Vi kan  ge våra varmaste rekommendationer till alla blivande brudpar!”

“Det är Världsklass”

“Vi kände oss mycket trygg med fotograferingen under bröllopsdagen. Du lyckades få oss att slappna av och verkligen ha roligt under porträttfotograferingen.

Du har ett ett öga för vad som bygger upp ett bra foto med känsla och var lyhörd för våra egna idéer och ansträngde dig verkligen för att vi skulle bli nöjda, att halvligga på kanten av ett hustak 15 meter upp i luften för att fånga neonskylten som bakgrund är ett bra exempel på att gå steget extra och utöver vad som förväntas. Det tycker vi är världsklass!

“Det var spontant och naturligt”

“Stort tack för de alldeles fantastiska bilderna!!!

Det är så otroligt många fina bilder både på oss och på våra gäster. Jag som egentligen inte tycker om kort på mig själv och normalt avskyr att bli fotograferad glömde alldeles bort det när vi tog bilderna. Emanuels proffsighet och glada humör fick oss att slappna av helt och tycka att det var roligt att bli fotograferade, det kändes så spontant och naturligt och bilderna blev därefter, glada, fulla av liv & kärlek!

När vi tittar på våra bilder blir dagen levande igen, vi är så glada att du hjälpte oss att på ett mer konkret sätt föreviga våra minnen av dagen!!”

Testimonials

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.