Lite korta fakta om mig

Fotografering har varit en passion sedan jag var 16. Jag fotograferar mest bröllop,porträtt och dokumentärt. Min bildstil känns igen genom naturliga, vackra och glädjefyllda bilder som fångar känslan och de spontana ögonblicken

Jag har frilansat som professionell Bröllopsfotograf sedan 2004 och haft äran att fotografera +250 mestadels i Stockholm men även internationellt

Medlem i "Sveriges Bästa Bröllopsfotografer"
Håller seminarier & workshops för aspirerande bröllops- och porträttfotografer

Är en glad och trevlig person som är enkel att ha att göra med, det där lät floskligt jag vet, men det är ju sant... 😊 Jag gör allt för att mina underbara bröllopspar ska uppleva fotograferingen som något kul, trevligt och enkelt. Jag tummar inte på något när det gäller kvalité och professionalism, sånt är viktigt för mig!

Short Biography

Photography has been a part of my passion in life since the age of 16. I shoot weddings, portrait and documentary and my style is characterized by joyful, natural, and creative images

Have had the honor in photographing +250 weddings since 2004, mostly ins Stockholm but also international destinations weddings

Several editorial listings in weddings magazines and international wedding blogs

I conduct seminars and workshop for aspiring weddings photographers in the fine art wedding Photography and commercial portraits discipline

Joyful and happy as a person and easy to get along with, that sounded cheesy I know… but it’s true.. 😊 I always do my uttermost best to make the photography part happy and easy with my wedding couples. But never compromises on holding the highest quality standards and professionalism!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared.